Anotace: je to tu díky jednomu hodně špatnýmu víkendu..
...dal jsem tip a oprávněně
vtipné,přesné,stručné
jednoduché RÝMY
dobrý obsah - tvůj
prostě dobrá
27.07.2008 19:23:00 | WAYWARD
Abych řekla pravdu, zpracování mě skutečně moc nezaujalo. Co se obsahu týče, tam už to bylo o malinko lepší, ale... Má to své ale. Věřím tomu, že umíš psát daleko líp. Chce to snahu. Budu se těšit :)
27.07.2008 19:10:00 | 0-0