O alkáči - runda druhá
Vím, já vím
co dělat se má
vždy když soumrak přichází
vstát a jít
vše jasný se zdá
já nejsem fešák v nesnázích
Tak valím se k vám
tam, kde svý místo mám
Rád, tak rád
jsem mimo reál
mimo průměr všedních dní
bejt furt 'ready'
tak na to nemám
já si svý našel, to se ví!
Nikdo po mně nemůže chtít
tuhle vášeň zastavit
já se chci smát, jó já chci pít!
Tak pojďme něco oslavit!!!
Zvu vás...:-)
Přečteno 394x
Tipy 27
Poslední tipující: Sleepwalker, ziriant, raďo, Squat_the_world, Myrja, drsnosrstej kokršpaněl, okapovaroura, WAYWARD, Egretta, cevert, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)