Anotace: A proč? :( neumím nebo to nechci pochopit...
Moc hezky napsané, i když asik to není ten pravý výraz na místě. Smuténkové, hodně myšlenkové dílko, velmi působivé a vím a rozumím, jak se cítíš ...ST!
08.08.2008 16:58:00 | NikitaNikaT.
hmmm.... tak tyhle pocity znám... a nejní to tak dlouho, co jsem je měla...
08.08.2008 05:34:00 | Caracol