Plyšový medvídek
Anotace: ...když nejsou nablízku přátelé...
Držím tě v dlani, celý se třeseš
touhou být věrší, touhou poznat svět
chceš kráčet cestou, se srdcem co neseš
zatím jen v mysli a jen na pár let
Chceš vidět slunce, rozevřít náruč a vnímat vůni
krajiny kolem sebe, chceš se dotýkat deště
co padá do řeky, která divoce duní
chceš žít na malou chvíli, ještě
Přes plyš a výšivky nemůžeš spát
necítíš polibky na své tváři
přesto tě mám tak velmi rád
ale život je krutý a výrobci jsou lháři
Jsi můj malý plyšový medvídek
jsi mast na bolesti
jsi na srdce lék
Díky mně už nejsi sám
a já díky tobě znám ... pocit být s někým
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, fuu
Komentáře (1)
Komentujících (1)