Prodejná
Prodejná za slzu soucitu
přitom tak sladká, že se chce
ji litovat
. . . promlčet kvůli ní další
beztak probděnou
noc...
stejně jako všechny ty stovky
nocí předtím
kdy den je příliš těžký
a nepřemluví víčka, že je
čas jít spát
vždyť i Měsíc už jen shání hvězdy
DO POSTELE
/zase tam skončil/
Přečteno 374x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, Jin, prostějanek, Sunny, Lenie, Belmon, Holis, Květka Š., enigman, Jiparo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)