Anotace: Opět! Zase s nějakou blondýnou a já mám strach, že je to pořád ta samá...jako předtím. Nevyznám se v tom. Nevyznám se v tom co to bylo když jsme spolu byli venku..ty letmý dotyky a pohlazení...
jo, tohle uz je lepsi, jen bych si davala pozor na rytmus a vic premyslela nad rymy, protoze tyhle jsou uz okoukany a cestina ma preci strasne moc slov a krasnych vyrazu, ktere lze pouzit...
26.08.2008 22:00:00 | saddova