Zabil's mě
"NEMILUJU TĚ"
ta věta
zničila všechny moje naděje
a bylo to divný
ten večer
všechno bylo divný
hlavně na tom tripu...
"LÁSKO"
najednou byli chvíle
kdy si mi tak zase říkal
asi nedopatřením
líbals mě
a najednou
si zase křičel
všechny ty věci...
"MILUJU MÍŠU"
tahle věta
mě dorazila
porazila
vždyt ona
tady už není
není s tebou
nebude
sám to víš...
Nejhorší bylo to
že sem si uvědomila
-když už bylo pozdě-
že řezání nic nevyřeší
-pořezaná celá-
to aspon drogy
člověku něco dají
chápu tě
lásko...
Ted je to jasný
už to nebude jako předtim
protože
miluješ Míšu...
Přečteno 373x
Tipy 13
Poslední tipující: micátko, Anežka, LisSe, whiolet, LucQa, embryo v hlave, její alter ego, Simísek
Komentáře (5)
Komentujících (5)