Ano, mám tě ráda,
pořád budu s tebou,
ať už se vydáš,
jakoukoliv cestou.
Usmívat se nemusíš,
pořád jako slunce jasné,
pojď, opři se o mě, smíš,
v životě není vše krásné...
Já tě neopustím,
nemusíš se bát,
i když nemohu pomoci,
vždy budu poslouchat.