Anotace: Asi jsem vynalezl novej typ verše...Je to napištojakchcešaleaťseněcorýmuje
...není to nový typ verše,je to "jen" pokrok v poznání
a myšlení -je to "málem" výborné :-)
23.10.2008 22:34:00 | WAYWARD
Dílko má rozhodně myšlenku, líbí se mi to, a tak ST! je za obsah a ta poslední věta je celkem trefná, asik tak nějak bych to také nazvala, spíše dá se řéct, že aj takto by se to dalo nazvat.
13.09.2008 22:58:00 | NikitaNikaT.
Alane, je to krásný... I ta pointa na závěr se mi líbí a mě pointa většinou vůbec nezajímá... Moc se mi líbila, díky. :)
12.09.2008 23:52:00 | okousaná od světlušek
Uprostřed otazníků a věčných vzlyků... pojedem podle vastních zvyků!!I´m cry...
12.09.2008 21:31:00 | Churry
ty vogo, co jsem to napsala??!! ZKLAMU! samozrejme ..
jo a jeste jsem chtela dodat, ze mas tip., neco z toho na me dychlo :)
12.09.2008 20:53:00 | saddova