Prší
Prší.
Mi z očí slzy,
lepší je býti drzý
anebo zemřít brzy.
Prší.
A nebe bude jiné
a sny jen ze vzpomínek
anebo ani to ne.
Tvůj hlas teď splývá s tónem
ticha.
Pouze déšť v očích ještě
vzdychá.
Prší.
A mě se nechce - nikam.
Přečteno 397x
Tipy 7
Poslední tipující: Duhová, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Myrja, střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)