Už nemusí lhát
Anotace: už skončilo její trápení....
Když dívce teče slza po tváři,
když padajíci hvězda nebe ozáří.
Když v bezmoci trhá si vlasy,
když nejraději by prolomila všechny zátarasy.
Když ostrý zvuk proletí nebem
a bezmocné tělo padá na zem.
Pak stane se, co se nemělo stát
a její duše už nemusí lhát.
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Bůchví..., Dedillope
Komentáře (2)
Komentujících (2)