Touha
Podroben samotě
kde duše mi umírá
uzavřen v temnotě
a život mi skomírá
Láskou tak zlomený
trpící zvíře
slyšící ozvěny
odepřen víře
Zničený samotou
pomlácen touhou
spatřit tě samotnou
minutu pouhou
Jen tak se pousmát
být chvíli u tebe
v ruce ti srdce dát
pak odejít do nebe
Přečteno 351x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., beerede, kleopatra.sedma, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)