Závidím jí, že ona tě může mít
Anotace: city své ovládat nemůžeme, láska neletí vždy tam kam chceme
Je to už hodně měsíců
co se známe
Celou tu dobu jsi se držel dál
už vím proč:
jinou jsi miloval.
Mstíš se jí mnou
a mě děláš nešťastnou
Chtěla bych abys mě políbil
jenže ty myslíš na tu svou
abys ji nezradil.
Víš co prožívám
prožíváš to též
Proč nejsem ta druhá
kterou ty chceš?
Je to stále ta samá
kvůli které se odrážíš ze dna
Dokud asi ona bude žít
já nebudu mít šanci zvítězit.
Strhni okovy z té druhé
a vrať se prosím ke mě
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, NikitaNikaT., mourovatákočka, enigman, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)