Chladná noc
Anotace: Takže zde jest další z mnoha mých depresivních básní.. Podzim si vybírá svou daň.
Je chladná podzimní noc,
prázdno pusto a zima,
deziluze příliš moc,
vítejte v říši temna.
Vládnoucí prázdná hmota,
nedá prostor naději,
mimo stupnici nota,
rozplyne se raději.
Svět o ničem a nikde,
chlad prostoupil mlčení,
víme - slunce nevyjde,
to co zbylo oněmí.
..."Je mi taková zima,
snad necítím již duši,
a tělo sílu nemá,
srdce přestává bušit"...
Konec je přítomnosti,
svět obepnul pekla rám,
zhmotnil se zde mrtvý stín,
již cítím že umírám.
..."A bylo ticho"...
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (2)