Anotace: Věnováno tomu člověku, co předvčerem spáchal sebevraždu a kámošce, kterou šoupli do léčebny.
na některý okamžiky je každá báseň krátká...
...
z hlediska "kritika", "porotce" a veršofila (bez uvozovek), ale vysekávám další sérii poklon, protože opravdově umíš (btw. zrovna třeba "Barcelona" mi přišla naprosto skvěle zapadající)
20.11.2008 20:52:00 | drsnosrstej kokršpaněl
to by mě zajímalo proč?:) a co máš proti Barceloně?:-DD je to nádherné město s úžasnýma lidma a kulturou.
30.09.2008 16:47:00 | Squat_the_world
tipuju že kolegyni nesedí tadle část (aspoň 2 - 3 slova určitě):
a mikroskopického utrpení,
ve jménu paranoidních pravd,
ztrácím se v moři velmi
ironických axiomů.
a pak eště Barcelona :o)
30.09.2008 00:22:00 | hanele m.
no, sic hruzny cin, to ano, smutny osud divky- tez ano,ale me to jako basen nezaujalo, zbrojim proti nkterym slovum,jenz mas v basni uzita...
26.09.2008 10:14:00 | saddova