Anotace: zase spíš výlev než (ne)báseň, (ne)úvaha
piťura děkuji
nejspíš tahle báseň bude
většinou nepochopena,
tak jako některé další,
nebo pochopena jinak,
než bylo zamýšleno ..
ale, co budiž ...
tak šup sem
s Vaší projekcí a interpretací ...
30.09.2008 12:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jo a ten závěr byl inspirován i touto úvahou o Jidášovi:
http://www.epika.cz/?p=dilo&c=18546
27.09.2008 23:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Jidáš apoštolem? Jojo, to byl... Víš, mě nikdy neupoutají rýmy, jak píšeš, že to není báseň, ale ty pocity v díle... A že v tomhle jich teda je...:)
27.09.2008 19:31:00 | Simísek
kéž bych si s tím ukočírováním
byla jistá
když to nezvládnu?
mám snad skočit z mosta?
historie se opakuje
víš, opravdu nejsem bez chyby
někdo dnes
i kvůli mně zažívá veliký žal,
však ne ode mně,
ale od ní, od nich závisí
co bude dál ...
27.09.2008 19:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Tak nevím, LL,
... jsi jako všecky živli,
co tak popisuješ ...
jedeš na plný ply,
tak doufám,
že to všecko ukočíruješ ...
Silná mysl aj duše,
Tvá báseň nezní vůbec suše ...
Líbí se mi Tvá báseň, je silná, řekla bych, že dosti sebejistá. ST!
27.09.2008 19:21:00 | NikitaNikaT.