Jako nemoc se šíří,
jak infekce zrádná,
o tom diskuze žádná,
jak termín se blíží...
… ach jo, budeš v pořádku?,
Proč ty, proč zrovna ty, má milá...
Mé tělo se chvěje,
i přes svetrů vrstvu,
až do konečků prstů,
ví, že cos zlého se děje...
…jak se asi cítíš? Bojíš se moc?
bude tě to bolet?...
Přeplněná miska vah,
a na ní mé myšlenky,
přehrává mi scénky,
ten o tebe strašný strach.
… neublíží ti? ...