Vítám
Bez šperků na srdci,
bez citů co chtěli by se prát
na hlavě nosím si krabici
a občas chci se s pláčem smát.
Poslední slza na kraji duše
stéká a lehtá až na hrudi,
těžká jak závaží a slaná jak moře
vše kolem nás s koncem se probudí.
Tak tě tady vítám!
Proslulá bráno do pekel.
Tady na tebe číhám!
Na dlani srdce, jen si ho vem.
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: januve, Bíša, CHoKoLaTeKiss, malá čarodejnice wiggová netopýrková, fuu, Myrja, Holis, NikitaNikaT., Simísek, Caracol, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)