Skrz srdce a svět
Anotace: Odraz myšlenek v noční obloze.
Stíny plazí se skrz
světla myšlenek
ubíjených splíny.
Zlatočerná zář
majestnátného pochodu smutku
na hraně noci.
Kolik z nás upadlo
v bezednou propast
vlastní na smrt vyzáblé mysli.
Bez potravy hladovící
už tisíce let,
protože jsme zapomněli.
Ruce sepjaté
v prosebném gestu
za odpuštění.
Jsme propleteni
věčným křikem
poslouchajíc jen sebe.
Chcem, aby utichly
hlasy, co snažíme
se přehlušit.
Padáme tváří
do bahna
vlastních světů,
kde hledáme útěchu.
Komentáře (0)