Rozdávat falešné úsměvy na každou stranu?
Ne, nebaví mě to a je mi z toho špatně.
Je to jak narazit hlavou na ostrou hranu,
a pak vidím jen matně.
- přes slzy -
I já žiju ve lži a přetvářce,
a nesnáším se za to.
Taky kdo by uěřil spropadený lhářce,
* ale všichni ti to žerou, zlato *
- a právě proto se mi chce ze sebe zvracet -
Ahoj, jó písmenka Ti tam tedy chybějí, ale mě se to líbí. Zkus to bez té přetvářky a uvidíš svět uplně jinak:)
20.11.2008 19:46:00 | Morgenstern