Tančim
Tančim
v blátě
v noci
už pro ten
pocit
pak svlíkám šaty
a vyndám duši
chci smejt všechnu špínu
a modlim se k ránu
s nadějí
že už žádná šmouha
v mým těle
nepálí
...
/už bych ji neunesla/
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Lota, teranosaur
Komentáře (1)
Komentujících (1)