Umírá za živa
Anotace: Život je zlý, tak utíkám do reality, kde začinaji sny.
V realitě bez něho
jí slzy vypršely
z království nebeského
si pro ni přišly.
Odnášejí rakev
bílou jak svatební šaty
někdo pluje na druhý břeh
tam kde jednou budeš spát i ty.
Slyšte smutnou píseň
a ztište své slzy
tu teď posílá všem
a chce abyste ji slyšeli.
Je plna vzpomínek
a smutných emocí
ze slz postavte náhrobek
a pohřběte ji za noci.
V realitě bez něho
jí slzy vypršely
z království nebeského
si pro ni přišly.
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Zweiblumen, Holis, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)