jo jo to oni se rádi přehrabujou a vracej se:) jinak se mi to líbí, píšeš perfektně.
17.10.2008 00:10:00 | Squat_the_world
Hodně bolavá, chtělo by to několik barviček, aby to nebyla jen černá a bílá... ST! za obsah a foukám na smutničky, ať už padíjou preč.
13.10.2008 21:11:00 | NikitaNikaT.