Já
Anotace: Báseň o mých pocitech ze mě samé...
Kdo pohlédne mi do tváře,
zří jen slunce bez záře,
měsíc bez svého svitu,
bez náznaku, že jsi tu,
se mnou.
Málokdo to dokáže,
málokdo to zvládne,
pohlédnout mi do tváře,
kde jen smutek vládne.
Já vím, že jednou,
snad už brzy,
příjde ten, jehož nemrzí.......
že jsem jaká jsem!
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, amores peros, Metcheque, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)