Už vím...
Anotace: Neboť v tom se lidé mýlí: z lásky trápení nepochází. Trápení plyne z touhy vlastnit, a ta je opakem lásky. -Antoine de Saint-Exupéry
Už vím, že chyby se nedají skrýt.
Ani láska nesmaže je.
A ani zaslepeni jí, nezmizí.
Prostě to tak mělo být.
Přišel večer a mě se
odhalilo všechno to neštěstí.
Je pozdě žádat o odpuštění.
Vždytˇ žádals mě už tolikrát.
A já vždy zaslepena.
Odpustila ti vždy má nesobečnost.
Jak si jiný se svou sobečností.
A já...utrpěla.
Ač dříve nenapsala bych
tedˇ říkám ti, že to ty.
Za moje jizvy
na rukou, na duši i hluboko v srdci.
Za ty můžeš ty.
A proto jsem tedˇ i já trochu sobecká...
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Dedillope, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)