Anotace: ....tolik blízko,a přeci na tě nedosáhnu...
Krásná? Líbí se mi? Pěkně se čte? ... Mohla bych, ale nebudu opakovat ostatní...
Kouzelná...
Jdu si ji přečíst znova...
20.10.2008 12:05:00 | Xmiss
Tobe nebude ... trochu bolí... smutná a bolavá... hodně bolí... ST! za obsah a myšlenky. Kéž bych mohla pomoci, jen slova mám, víc nemohu dát...
17.10.2008 08:29:00 | NikitaNikaT.
Moc se mi líbí, i když je taková se smutným nádechem, tak máš krásné nápady na verše..:o).
16.10.2008 16:13:00 | Holka z davu
taková nasmutnělá, melancholická ale přitom na konci nevzdávající... líbí.
16.10.2008 12:11:00 | Triffid Kolbe