V televizním světě
Anotace: těm, kteří jsou z věčného dívání slepí
Světlo, vychází z ní světlo,
už tě láká k sobě,
do křesla tě připoutalo,
nevíš, že je po tobě!
Sleduješ životy, míhají se rychle,
nestíháš pak sám žít,
a tak umíráš pomalu a zvrhle,
nejspíš neměls ani být.
Sledovat, jak jiní žijí,
tak ubohá zábava,
ale co.. když tě to baví,
tvoje je to poprava.
A tak to dne ze dne na den,
žiješ televizí jen...
Jsi tím na vždy pohlcen.
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, Egretta, CHoKoLaTeKiss
Komentáře (2)
Komentujících (2)