Šťastně až do smrti
Rudé oči plné slz
šeptají bolestí
a ty tvrdíš,
že bude líp.
Venku už tančí dlouhé stíny
a slunce už se ztrácí
myslíš, že ho ještě uvidíš ?
Naše slzy na rtech se nám mísí
a oba víme, že je to naposledy,
protože vědomí se už vytrácí.
Alespoň můžeme říct...
Byli jsme šťastní až do smrti.
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, slečna Nefertiti, BARBYE, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)