Malý obrázek
Anotace: co krčí se v zešedlém rámu
Průzor dál zahalen tmou
o jedinou scénu se postarají
myšlenky co ožívají hrou
tančí, tečou a tají
se v žáru do symbolů
Své řeči, které nerozumím
splývají v jednu otázku
a tak v prázdnu sním
na jednom obrázku
co maloval Život
Sem tam ruka mu ujela
přetáhl hranici černé a snů
v umělé retuši do běla
trávíme většinu dnů
Přečteno 346x
Tipy 18
Poslední tipující: el viento, Holis, jedam, teranosaur, mosquito, Psavec, F.i.L, mauvais-ange, Bíša, Solitary Angel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)