Stesk
Něco svírá mojí hlavu,
co to zase může být?
Někdy nepřehlíd bys to v davu,
jindy, snaží se to skrýt.
Do očí mi vhání slzy
a přitom vítr nevane.
Snad napraví to něco,brzy,
snad to záhy přestane.
Už vím co je to za trápení
a jediný lék na něj znám.
Je to stesk, to zvláštní chvění,
které právě zažívám.
Ty jsi ten lék co hledám,
ty a tvá přítomnost
tebe nikdy za nic nedám
tebe, tvoji osobnost!
Přečteno 489x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)