Kat
Anotace: Pochopí to někdo?asi ne.
Letím volným pádem,
okolo mne tma,
ty jsi Eva a já hadem,
potkala jsi prostě lva.
Nejsem asi pro tebe,
nemáš u mě pochopení,
když se dívám do sebe,
způsobí to velké zmatení.
Proč takový jen jsem?
Tížím jen tvou mysl,
chci ze svého těla ven,
abys uviděla ten smysl.
Asi do mě nevidíš,
neprohlédneš mou duši,
a podle toho soudíš,
a můj kat už drží kuši.
Míří přímo do srdce,
určitě se trefí,
chutná to trpce,
a šíp už letí...
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Ještě dítě, Squat_the_world, excited, kikis, Puck, amores peros, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)