Anotace: pláč je přirozená činnost člověka
i když je to řečeno malým množstvím slov...vystihlo to svůj záměr:)))-..moc pěkný:)
28.11.2008 11:58:00 | Without Love
Pěkná miniaturka,ale ten poslední řádek má podle mne málo důležitosti,nebo zajímavosti.Ale třeba to vidíš jinak,nechci ti nutit můj názor.
22.11.2008 17:25:00 | s.e.n
Tohle mi přišlo takové až moc jednoduché, takové... Možná bez takového toho náboje, jako když steče voda po umyvale a hned zmizí...
09.11.2008 11:03:00 | Herbert Dalloway
Joj,neplakej pro něho,asi nestojí za to,ale na druhé straně zase pláč přináší úlevu!Pěkná moc!:o))
07.11.2008 14:23:00 | střelkyně1
Věřím, že brzy zasejkc budou zářit, až se bude o něco lépe dařit...
06.11.2008 20:14:00 | NikitaNikaT.