Jednou lásko zavoláš
Anotace: inspirováno písničkou Jednou nebe zavolá
jednou lásko zavoláš
za mnou budeš chtít
dát mé tělo na oltář
u sebe mne mít
jednou budeš litovat
žes mě nechal trápit
jednou všechno uděláš
abys mohl se mnou být
(málokdo mi odolá
a ty ses na mě vykašlal
jsem pro tebe moc dobrá
ale citům se poručit nedá)
jednou mě zas pohladíš
budu tvoje jediná
lásku svou mi odhalíš
a já budu jenom tvá
jednou lásko zavoláš
zas se na mě budeš smát
štastnou ze mě uděláš
a budeš mě milovat
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, BARBYE, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)