Nadvláda odvrácené strany
Jemné otřesy ramínek
Maminko podívej
já pláču černé slzy!
nadšeně sdělilo
vzlykající dítě
Hrudní koš matky
do kterého bylo vyhozeno
ubohé srdce
se úzkostí sevřel
To přece nemůže být dědičné!
panicky křičely všechny vnitřní hlasy
kvůli těm malým ramínkům
se ten dav ale hned utišil
No to je super!
předstírala nadšení nositelka
všech možných druhů zoufalství
Její propíchaná ruka ve které se právě
nacházelo srdce a veškerá láska
spočinula na jemných vláskách
takhle umí pohladit jedině máma
Jdi spinkat, miláčku …
V koupelně sedí na studených dlaždicích
žilou jí proudí slast na pochybných vorech
v hlavě jediná myšlenka
nevyvinutá
schovaná
tichá
zítra to skončím …
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, Levandule, Aťan, hanele m., prostějanek, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)