Marnost
Anotace: Další část cyklu "Karavana bláznů".
Motýlí křídla v Austrálii
způsobila hurikán.
Chtěla bych pravdu vyřvat
a slova polykám.
Máme všechno a vlastně nic,
jen ten slavný život v kapse
a do oken bez okenic
padá prastarý déšť.
Maličká slza maličkého chlapce
naplnila celé moře,
tak do jednoho každého z nás
naplní jednou hoře.
Máme všechno a ruce prázdné,
snad jsme nebyli stvořeni pro život,
čas jde dál a přitom vázne
a každý z nás je sám.
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Psavec, Mario de Janiero, Flamy, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)