Smutek
Anotace: Co tam je? Přečtěte si báseň a uvidíte ;)
Procházím místností,
nic nevnímám,
kouknu do zrcadla s lítostí,
jen se podívám
a odcházím.
Jsem smutná,
nic s tím neudělám.
Jen chodim, brečim,
lehnu si na postel
a přemýšlím!
Potřebuju jít,
vybrečet se,
pokecat.
Jen díky tomu se budu zase smát!
Neustále chodím
a brečím!!!
Co mi je?
Smutek mě sužuje!
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, lucajda89, Agniezka, Paulín, losscar
Komentáře (1)
Komentujících (1)