Chronos
Všechny hrdiny dávných turnajů,
již zpívali z plna hrdla Ave Maria,
pohltil prach.
A my těžko pronikáme do tajů,
oni jak my, my jako oni,
do tajů vesmírných drah.
Všechna slova vyrytá do kamene,
jenž sloužil pánům různých vizí,
pohltí prach.
Každý blázen vlastní vůli zapomene,
chléb a hry, hry a chléb,
a nemají strach.
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Lenie, Jin, enigman
Komentáře (0)