chápu, chápu...naprosto to samé jsem prožívala před rokem, a ještě do teď jsem se z toho nevzpamatovala..byla velmi těžká doba a též jsem to chtěla skončit..nechtěla jsem bez něj žít..ted je tomu již rok a já vím, že v tom stále lítám, jen ted pocity sebevraždy téměř vymizely..je pravda, že již také nebudu nikoho tak milovat..a někdy si přeji vrátit čas zpět a udělat věci jinak..bohužel nám toto není dopřáno..a možná je to tak dobře..život je boj, a mě jen mrzí, že přicházíme stále o to, co máme v životě nejraději...ale proč???
25.11.2008 15:54:00 | Agniezka
Ale houby, je to krásný, jde přece o obsah a o smysl básničky. Moc se mi líbí a navíc Leonce držím palce :)
21.11.2008 08:11:00 | Zasněný básník