Talíře
Mám strach
Z vyleštěných talířů
Stírám hvězdný prach
Ze svojí tváře.
Jsem blázen na listu
A krev na batistu
Jsem blázen jen.
Čtu snář
Ve vyleštěném talíři
Vidím svoji tvář
Zmoudřelou bláznovstvím.
Jsem básník s morálkou
Opravdu nevelkou
Jsem blázen jen.
Tuhou
Na vyleštěné talíře
Maluju tu druhou
Kterou svět nikdy neviděl
Tanečník na trávě
Píšu si a právě
Jsem blázen jen.
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, somewhere, strašidýlko-střapatý, Bíša, enigman, Helena Sládková, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)