vzpomínky
Anotace: jenom taková "vzpomínka"...blbě zpracovaná a ošklivá "vzpomínka"
Přibitá ke zdi
Kamenného
pekla
Jen čeká, až se
Zase vrátí
A potáhnou ji jak
Psa,
Když už není schopna
Vstát, tam,
Kde smrt není smrtí.
Roztrhané tělo
Plné pravdy,
Která nikdy
Nepromluví,
Tajemství zakryté
Krví
A oči, do kterých
Se nikdo nepodívá.
Slib, co voní
Utrpením
A jedna nemrtvá
láska, která
Čeká na setmění,
Kde jsou jenom
Vzpomínky.
Přečteno 387x
Tipy 18
Poslední tipující: whiolet, brooklyn, Martas1985, Holis, Dota Slunská, Psavec, Severka, Squat_the_world, Mbonita, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)