zima
Anotace: sníh, led, zima...sněhuláci, baculatí andílci a chlad
Z očí plných
sněhu,
Padají
Sochy malých
Andělů
Vyřezané do těla.
Hledat směr
V srdcích sněhuláků,
Krást veverkám
Dárky ze stromů
A máchat
Kouzelnou hůlkou,
Jen tak pro štěstí,
Který nebude a není.
Trhat pomněnky
Z cizích očí,
krví barvit
Rty na živo
A objímat stromy,
Co tiše umírají.
To já jemně
tesám do
svých očí
Portréty zimy.
Přečteno 338x
Tipy 19
Poslední tipující: whiolet, brooklyn, Agniezka, Holis, Myrja, el viento, NikitaNikaT., ztracená, Psavec, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)