Hrdla
Anotace: politická... já vím, neobvyklá... ale napadlo mě to při čtení Ivana Wernische.
Nebýt, páni, nebýt hrdla,
nač pak hodit oprátku?
Nebýt lidská hrdla ztvrdlá...
nelezem si do zadku.
Nebyli by mocipáni,
rozerváni slávy touhou,
pro prachy tak snadno k mání!
Pohádku pak sáhodlouhou
vymýšlejí místo spaní
živi z našich - vašich! - daní.
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Tygropes, jedam, snupicek, Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (1)
Komentujících (1)