protože není je nejlepší argument, to je přece jasné..:))
krásná básnička
25.12.2008 23:36:00 | okousaná od světlušek
Kdysi dávno jsem četl o čase..prý existuje dva druhy, nazvané řecky - myslím že chronos a kairos, nevím jistě. Ten náš pozemský a ten věčný. Ale je to všechno takový relativní pojem..krásně a dlouho se o tom přemýšlí, ale výsledky jsou jako vždycky - neúplné a nejisté ;-)
Jisté máme teď jen to, že je jeden a letí příšerně rychle.
06.12.2008 20:18:00 | Chancer
rozumím...ale už to vidím jinak, povaha času je jiná, než jsme si mysleli...
05.12.2008 19:00:00 | Squat_the_world
Čas je, je hlavně neúprosný a občas jde prostě tak, jak zrovna necheme. Má to myšlenku, líbí se mi to.
28.11.2008 21:32:00 | NikitaNikaT.