Anotace: (o.O)
Jůůůů, nádherná...myslím, že tvá úplně nejlepší a plná něčeho podmanivého (alespoň pro mě):))
11.12.2008 16:52:00 | DalfaSalfa
nekolikrat zminujes cernou barvu, proc?? vim, ze je to nejspis ucelne, ale dle meho je to spis na skodu, u tohohle volneho verse bych ja osobne pozmenila formu,jen muj nazor, basen je tva. u slok mi prijde jako by byly nedokoncene, utle v pulce...
30.11.2008 19:25:00 | saddova
Basnicka je moc povedena , myslim ze jsi nasadil moc krasny zacatek versovani a to je vic nez skvele.
29.11.2008 19:32:00 | carodejka
Asi to moc nepomůže, ale nebýt našich bolestí, nepsali bychom krásné básničky... :-)
29.11.2008 17:41:00 | Anita Buchtová