Nezapomenout
Každým dnem se to blíží,
mám strach, že až budu umírat,
v tom myšlenka mě tíží,
že budu všeho litovat...
A mám tu smůlu nebo štěstí,
že trochu jinak na to nahlížím,
že nechci žít marností,
jak bez dechu tu ležím...
Užívej dne, je to rčení,
a já bych rád i nocí užíval,
však nevím jak... štěstí není,
asi jsem ho nikdy nezasluhoval.
Tak se odeberu k dnešnímu snění,
ať nikdy nezemře v zapomění..
To, že jsem život chtěl žít.
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Holis, JR, BARBYE, páááááááá, strašidýlko-střapatý, *whatsoever*
Komentáře (5)
Komentujících (5)