Anotace: ...jako inspirace a doprovácející kulisa mi bylo Mike Oldfieldovo Heaven´s open...
kořen každé deprese je v tom, že bereme sami sebe moc vážně:) ale jinak moc pěkný
05.12.2008 19:26:00 | Squat_the_world
mám kompl v opravně, ted jsem jen pet minut kazdy den na tatove notebooku, tkz na icq budu az tak nejdriv v patek...:-)
03.12.2008 21:38:00 | Muta cum liquida
Je mi z ní hrozně smutno, ale je krásná... doufám, že tě brzy potkám na icq :)
03.12.2008 17:39:00 | Cristinne