Klíč
Anotace: uhm...co to vlastně tvořím? komedie oprava tragikomedie, šílenost
Jenom dva kroky,
od brány stát,
potu potoky,
ze sebe dát.
Za cestu,
co pryč vede,
v ruce ruku,
s nadějí jde.
Převrácená chvíle!
Klíčem otevírá se,
nesmyslnost,
tak jak tato "báseň",
křečovitost.
Jsem sám sobě vlastní podlost,
upadám v nemilost,
proklatá je vlastnost,
osamělost.
Klíč najít,
východisko,
pryč jít,
nemám rád disko.
Počkat!
Tohle není,
o tančení.
To je fakt!
Ale přec se šílenému tanci podobá,
povaha má,
chvíli tak života plná,
pak dny umrlá, prázdná.
Otevřít ty dveře,
pryč utíkat,
ve velký míře,
sobě kat.
Sebrat klíč.
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, STIMPRE, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)