Jó, holt období, kterému se nevyhneme. Zalést domů a nevycházet, leda tak se proti tomu bránit, heh. Ale pochopitelně ani to není řešením. Holt nezbývá než ho nějak přežít.
Jinak tvá báseň se mi líbí.
06.12.2008 20:45:00 | Andělskými perutěmi chráněna
své sny si sterilizovat nenechám:) jen ať se pěkně rozmnožujou.
06.12.2008 20:45:00 | Squat_the_world
A bude hůř... pro epileptiky nastává přímo vražedný čas. Všude to bliká a jen to deprimuje. Klasická vánoční nálada...
06.12.2008 20:40:00 | Ještě dítě