Sestřelení ptáci
Anotace: Vím že z hora padaj trosky, ale já jdu dál aby zítřky byly jiné než sen, co se mi do ted zdál…
Jak sestřelení ptáci
Padáme do strasti života
A myslíme že bude líp
Zabodnuté šípy nosíme v srdci
V naší mysli temnota
Život je totiž špatný vtip
V mučící kleci
Držíme naše těla
Předháníme se kdo z nás vydrží víc..
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, mourovatákočka, NikitaNikaT., Ještě dítě
Komentáře (2)
Komentujících (2)