Anotace: zítra atd.
Slzička uschnout stihne brzy,
dech smíchu rychle ji vypaří.
Těžko potom bude kdy vzpomínat,
že se ti koulela po tváři.
Ale dílečko je moc hezké. Tleskám a dávám sto.
Ahojky
23.09.2005 08:29:00 | risik
Je to moc pěkný a moc moc dobrý a zajímalo by mě jak by to pokračovalo=)
23.09.2005 06:29:00 | makretka